The Frida and Jenn day!

Hallåba!
Today is not a usual day! Today was it The Frida and Jenn day!
Jupp båder frida och jag tog ledigt från skolan and did som frida and jenn stuff. det heala började med att vi gick på spa. Det var ett såndärt underbart litet mysställe, där fick vi lerbad, masker, skönhetsbehandlingar, fixade naglar och inte minst massage! Sååå skönt det var eller hur Frida?
Massage är något sådant man borde göra varje vecka! Frida och jag kom i alla fall fram till att vi ska gå på spa mycket oftare än typ en gång i månaden!!! Det är ju inte precis så att det fattas pengar för det^^ tycker sååå synd om de stackars människor som har begränsade tillgångar, tänk på de i ghettona som inte får gå på spa! Stackare!!
Aja sedan blev det fika fika lite Frida och Jenn prat ;-P och sedan middag på Rise, sushi är bara sååå gott. och rise är ett jättebra ställe, ska jag klaga på något är det nog sevicen och trängseln, men det är lite trängseln som gör det. Man blir ju lite trött på att hela tiden sitta på de där jätte flotta ställena med massa utrymme! man kan faktiskt uppskata litet oxå!

oups! se ya
love /Jenn 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0