får man ju ta solen till sig iställlet

image9Vill vara här! I Mexico!!!
ååå E är i Moxico!!! Jag e så svartsjuk! :-( vill också utomlands med sol, bad och massa snyggingar :-D. Jag vill också bli brun fatta vad brun E kommer att vara när hon kommer hem på måndag efter två veckor! jag gått folk tvåå veckor i Mexico. själv får man ju ta solen till sig själv då man inte kan ta sig själv till solen. För inte tänker jag gå runt som vilken blek svenne som hällst.^^ så det var bra att su skrev E och påminnde mig om att jag måste beställa en solarie-tid :-D
image10

Sedan undrar jag vad Linnea och Gustav håller på med! Asså de är inte bra för varandra...de passar helt enkelt inte. Ena dagen sitter de och e puttinutt gulliga med varandra för att nästa dag vägra att prata med varandra :-S Jaja det e i alla fall jobbigt för alla omkring dem att hela tiden först höra hur urgullig Gustav e och hur sexig Linnea e i underkläder för att sedan få värsta utlägget hur gustav är ett jävla svin och Linnea en hora. Jag säger bara hallååå vi vill och orkar inte veta eller bry oss! *Suck* då var det sagt.

Sedan pratade jag med Frida ordentligt. Hon e i "lite" trouble :-/ Så jag ska hjälpa henne. Men hon e nog snart tillbaka!

What happens next? You never know!
love /Jenn

Pink love /Jenn

hej igen Jenn här!
jag lever whoho! :-P aja igår blev riktigt lyckad hos V. var ingen röjfest men ändå :-) det var ett cocktail-party. var enkelt, först kom T och hämtade mig. han var sen med 15 min! ja enhel kvart!! hallåå T jag har inte tid att vara sen och inte följa min tidsplanering. Så PGA T! blev hela kvällen förskjuten med en 15 min!!!

aja fter det bsvängde vi förbi Frida, C, D och hämtade dem...vi stannade alla på vähen till V hos langar K för att fixa påfyllninge och pipor för kvällen. När vi kom fram till V's jätte villa och då menar jag jättevilla det är ju snrare att slott! aja när vi kom innanför dörren bjöds vi på jätte söta shots i min favofärg råsa :-D.
resten av kvällen blev dans, dricka, pipa och en massa skitsnack. var inga nya människor dock...det var faktiskt ganska skönt att inte behöva bekanta sig med folk utan att redan veta vad folk gå för. Vilka som däckar direkt, vilka som är slampor och vilka som är desperata eller e upptagna.  frida höll sig för en gångs skull faktiskt i närheten av mig hela kvällen...måste höra med henne om det har hänt något :-S för hon brukar inte precis vara den som drar sig för att ta det hon vill ha ;-)

Aja så nu ska jag möta upp Fridis och så ska vi dra och fika på 60. Bästa hörnfiket säger jag bara! Så då blir det väll en del snack. och sedan shopping för hela slanten! jag måste verkligen uppdatera min gaderob!! måste ju hänga med i modet...funderar på att köra personalshoper igen någon gång...fast jag hittar det jag vill ha bra by my self. aja se ya!
image8
Pink love /Jenn

The night med Frida

Har precis vaknat eller precisi och precis typ en timme sedan. det var en så jävla grym natt!!! Frida det e du och jag och partyparty!!! det hela började med att frida kom hem till mig och vi åt lite. det är inte för att vi inte kan dricka på tom magen hallåå såklart man är härdad. menmen vi var helt enkelt hungriga. först blev det laxmacka med lite gräddfil avokado och gravad lax med toppad med typ färsk gräslök. Mumms eller hur frida? vi kunde ju helt enkelt inte hålla fingrarna i styr :-P
aja sedan blev det varmrätt, en enkelt ungsstekt oxfilee med klyftpotatis. blev även dessert men den hoppade vi för vi var ganska mätta. haha ja jag var 1 och 72,5 hahaha nä skojja bara:-P Men i alla fall så sparade vi desserten så det blev frukost  i stället. fruktsalad med vaniljsås. lätt vaniljsås, man måste ju tänka på formen inför beach 08!^^

Jupp så då fixade vi oss i ordning. Jag fönade håret så att det fick en massa härlig volym bland alla lockarna. Makeup'en blev inte så komplicerad bara en ljus fondation, brunpuder, maskara, vit och svart eye-liner och ljus vit ögonskugga mellan ögat och näsroten. den vita eyelinern i ögat och sedan ett kraftigt mörkt streck under ögat med den svarta. meycket snyggt och mycket enklet. gick även på ett par blodröda läppar med vaselin utanpå. bästa knepet säger jag bara fins inget som får läpparna att se så fylliga ut som vaselin. I Love Vaselin...det kan ju vara bra på andra sätt också...för de som har problem alltså!^^ Aja kläningen blev den här himelsblå kläningen och mina favorit skor från Victoria Sekret. Älskar VS!!! :-P Till det hängde jag en snygg guldkedja runt halsen. en svart söt kofta över det så att det inte blir så bart och kallt när man ska hem sedan.
image4image5JAG
Frida blev också jättesnygg precis som alltid! ;-P Hon tog den här svarta kläningen från ginatricot och ett par snygga high-heels. Frida gick dock för en lite naturligare look än jag...när det gällde makeup'en...men även det jättesnyggt!
image7image6FRIDA
Så hur blev kvällen då! Jo den gick utmärkt!!! Var ingen fin hemmafest igår utan vi drog ut på klubben. Som vanligt var det inga problem att komma in. I alla fall inte för oss...ser ju ut som man gör så är det plättlätt. Ja väl inne var det inga problem med att få drinkar...var faktiskt mer drag än vanligt. Men inget går upp emot deras roda sametsoffor de e sååå nice! Så där var vi resten av kvällen. skaffade några nya kontakter, umgicks och hade allmänt roligt :D .drog oss sedan tillslut hemåt. och vaknade som sagt för någon timme sedan...inte så stor bakfylla dock för någon av oss :):)

får se vad som händer ikväll...tror att det e fest hoss V igen! Älskar dig och dina fester V!!!

love /Jenn


en ledig måndag

Jenn här! ida e det måndag haha en ledig måndag :-P. idag har jag bara chillat runt med T. Min lilla underbara T!!! <3<3<3<3<3<3<3<3 okej nu blev jag lite sentimental. aja vi hade i alla fall jätte mysingt vi hara bara legat i sängen hela dagen. sedan är T bara så bra på att kyssas men det är ju inte så konstigt va faan han har ju lärt sig av ett proffs....MIG eller hur honey ;-) . av vem jag har lärt meg av då? Ingen jag var naturbegåvning redan från början...vissa föds ju med det ...utseendet...atityden...and some more you know ;-)
Vi såg några filmer oxå...Dirty dancing, x-men och the day after tommarrow. de var ganska nice. fast dirtydancing påminde mig lite förmycket om min bakfylla...fast den e fin.image2

Igår var det sånt jävla drag kommer inte ihåg ver eller med vem...men det var nice. var ganska fri då T inte kunde vara med. Fick desutom de godaste drinkarna. det är därföt T inte ska vara med allt blir mycket billigare då. E man själv blir man ju bjuden på allt behöver knappt betala en ända krona för hur mycket sumsmums som hälst :-P. Aja pallade inte så länge så drog nån gång vi ett då jag inte pallade att försöka gå till söder där T har sin lägenhete.image1
det är nänligen så att T nästan har en helt egen lägenhet! e nämligen så att hans päron har köpt den åt honom så att han har någon stans att bo när han flyttar sen. Men har har nästan redan nu flyttat dit fat hans päron gillar det inte. men vi gör! ;-) en lägenhet för oss själva säger vi inte precis nej till!! ^^
Jag längtar såå tills jag kan "bo" hos T...mina päron är inte så förtjusta att jag sover där så mycket det tycket att T kan komma till oss istället. jag säger bara: HA vilket skämt, keep on dreaming morsan och farsan!

så vad blir det av mig! den som lever får se!!!HAHAHA
love /Jenn
               image3

Blev en del sådana här! Love It <3

Stockholm älskade Stockholm

efter mitt livs värsta helg  mitt i ingenstans med världens mest boring släkt är jag äntligen tillbaka i stockholm! hem ljuva hem! jag fattar verkligen inte hur folk faktiskt kan tycka att det är kul att hänga runt med släkten och inte göra ett skit i flera dagar? hur kan ni människor? okej, det här är allt jag gjorde i helgen:

·sov

·åt

·tittade på TV

·spelade sällskapsspel


det låter kanske inte så farligt för er, men det var det! tänk er att sitta instängd i ett kallt litet ruckel med ingenting annat att göra än att tvingas att spela fia med knuff med sina gamla hörselskadade släktingar? då tänker ni kanske att man får i alla fall sova och titta på TV, det är väl i alla fall inte hemskt. men jodå, jag blev väckt 8 varje jävla morgon för "familjefrukost" och på TV:n finns bara kanal 1, 2 och 4. roligt? svar: NEJ! inte ett jälva piss!
första kvällen tog jag min tillflykt till mobilen, men inte ens det kunde jag få göra. tror ni inte att morsan TAR MIN MOBIL? JO! "då umgås du inte med familjen. du får tillbaka den när du kommer hem" var anledningen. så jag satt där, inspärrad, ursinnig och kall hela helgen istället för att röja hemma i stockholm.

nu är jag i alla fall hemma, och jag ska så snart som möjligt iväg till Jenn och föra. bästa händelsen på länge, vi får verkligen hoppas att kvällen blir lyckad! men varför skulle den inte bli det?
/Frida

bakis någon?

enligt dom kristna är väl det här dagen då alla borde ta det lugnt och göra ingenting. jag menar, långfradagen. var det inte då jesus hängde på korset? shit the same, vi är lediga i alla fall. nu är det lov! inget annat än fest i över en vecka! det startade såklart igår, sjukt drag hemma hos nån hora. vet inte vem det är och festen var väl ganska lam när vi kom dit, men det ändrades snabbt. vi kom fan inte hem förän 6 i morse. så vad fan gör jag uppe nu? svaret är enkelt: släktträff. man kan tro att sånna som jag slipper det, men det gör vi inte. eller inte jag i alla fall. fast jag har i alla fall lyckats tjata till mig att slippa imorgon, då jag istället ska softa med Jenn. du vet, vi ska ha sådär mysigt som bara vi kan. innan vi drar ut på kvällen såklart. V ska ha fest hemma då, och med tanke på hans hus kan jag inte vänta. han bor ju för fan i det största hus jag någonsin sett! Go V! kommer bli riktigt drag där! och ma kan ju alltid hoppas att O shows up, är liten sugen på muskler... yummie! nej, nu måste jag visst dra innan jag får utegångsförbud. visst, jag kommer ut ändå, det är inte det, men det är bara så jobbigt att behöva anstränga sig när man inte egentligen behöver. åh, nu ska jag spendera en heldag med släkten. bakis. lycka till mig!
/Frida


En helt vanlig dag... NOT!

okej, efter jenns senaste halvdragna inlägg känner jag att jag måste vara lite seriös. för er som vill veta sket det sig på matteprovet, men jag fick 15 poäng i alla fall, ett från IG.
så, nu ska jag berätta vad som verkligen hände.  jag gick till skolan (eller okej, jag sprang) och kom som vanligt försent. jag hade tråkiga, meningslösa lektioner hela dagen och åt äcklig skolmat. eftersom det var en helt vanlig dag, alltså boring, så gick jag och jenn och fikade för att muntra upp oss lite. när vi kommer ner till T-centralen för att åka till rådmansgatan kommer det fram en kille till oss. medellång, lockigt, brunt hår. ganska ful faktiskt. han börjar snacka med oss och frågar hur gamla vi är (18, man vet ju aldrig vad han vill) och en massa konstiga frågor. tillslut kommer tåget, äntligen, och vi säger att vi måste gå. vet ni vad han säger då? jo, han vill att vi ska göra ett MODELLJOBB åt honom! skit i tåget baby, det kommer ett till! han säger att han jobbar på en modellaguentur och söker unga modeller!!! så, han får självklart våra nummer, såd eet är bara att vänta på att han ska ringa! du och jag jenn, FOTOMODELLER! det här är fan en av de bättre dagarna det här året. tänk om några månader, då kommer det sitta stora affischer på alla bussar på oss i skitsnygga kläder och höga klackar. vi kommer få gå på alla stureplansfester med alla som betyder något. kan livet bli bättre?
/Foto-Frida

so much love

okej...förfest nu haha snart ute! okej jag kanske redan e lite dragen men jag ska nog hittra rätt i alla fall kommer ju ha mina puttinutt väninnor med mig:D
sorry att jag inte har skrivit btw men mitt liv är för upptaget ^^ aja ska bli ändring på det lovar. Ni alla måste ju veta ved en tjej som  jag lever på eller heter det för nej det är ju går för...skit samma livet leker och jag vill vara forever young!
undrar varför jag änns skriver nu^^ skit samma måste dra
hoppas jag lever i morgon...vi får se

so much love /Jenn

torsdagskväll - dagen före helg

hej alla glada! idag är det torsdag, vilket måste vara en av de värsta dagarna i veckan. man går i skolan från 8 på morgonen till 4 på eftermiddagen ( fast 3 om man skippar sista lektionen) och såklart har man tjockt med plugg. alla smarta lärare lägger ju de jävligaste läxorna till på fredagar! dom tror säkert att dom är schyssta, men dom kan ju bara ta sig! om dom verkligen vill vara "våra vänner" eller vad det nu är dom säger så behöver dom ju inte ge oss några läxor! eller hur? och jag vet, jag brukar inte plugga sådär jättemycket (snarare inget) men nu är jag nog tvungen. efter en hel dag på fik, facebook och MSN måste jag sätta mig och plugga. vi har största matteprovet imorgon och det sätter typ hela betyget. så det måste man väl plugga på. fast jag förstår verkligen inte meningen med att kunna räkna ut sidorna på en triangel, och vad fan ska man med "generallösningar" eller vad det nu heter till? när ska jag någonsin använda denna onödiga kunskap? aldrig faktiskt.
som tur är finns mina underbara vänner till min räddning, och man får inte glömma gossip girl. det måste vara världens bästa bok genom tiderna, och den handlar om något man faktiskt vill läsa om! inte sånt skit som böckerna man ska läsa i skolan. jag har precis läst ut tvåan, och jag kan inte fatta att blair och nate inte gjorde det! vad fan, är det så svårt att bara ha sex? det är ju ingen big deal, bara sex. och hon som hela tiden vill ha det speciellt på något hotellrum och med ljus och sånt. visst, jag vet, det är romantiskt och gulligt och allt sånt, men sanningen är att det är bättre utan. när man bara gör det för att man känner för det. hon ångrar sig nog nu efteråt. och speciellt nu när nate är tillsammans med jenny. kan inte vänta tills jag får tag i nästa bok. jag lovar, blair kommer typ döda jenny för att hon snodde hennes kille.

nej, hur kul det än är att blogga så måste jag nog ringa jenn snart. har mycket att snacka om! (den där brunetten som flörtade ganska rejält på tunnelbanan idag, kan det vara mer obvious?)

ha det bra och önska oss lycka till på provet imorgon!

//Frida

oj, det glömde jag säga: A:s fest var så jävla bäst! fan, vi kom ju inte hem förrän 5 på morgonen! tack för en underbar kväll! hoppas vi får lika kul imorgon ikväll, efter att det där jävla matteprovet är över!


jag dööör!

hej alla bloggläsare! måste bara skriva av mig lite, jag dööör av allt plugg! fattar inte lärarna att man kanske har något bättre för sig än att sitta och plugga? nej, verkar inte som det. i alla fall inte Bertil. han kan "gömma sig bakom en papperskorg" eller vad det nu är han brukar säga. schysst att ha prov första veckan efter lovet också. nej, jag ska inte bara klaga, lovet har ju faktiskt varit underbart (kommer inte ihåg så mycket, men ändå, love it) och det är ju snart lov igen, så det är väl ganska chill. har också bestämt att jag bara får fika 4 ggr i veckan, gör av med lite för mycket pengar. sure, farsan betalar typ allt, men han börjar bli lite sur nu. och enligt honom finns det viktigare saker att göra än att fika. han vet ingenting, som alla gamlingar.
glöm inte: fest på fredag! A fyller ju 17! we'll be there!
/Frida  

back in buissnes

Hej alla igen Jenn här!
Nu e det tillbaka till vanliga livet i plugget igen. Sååå härligt att träffa alla personer igen. Eller nästan alla, fattar inte vad vissa personer har frö problem! e de bara helt störda i huvudet eller!! blir såå irreterad nu :(
Aja första och andra dagen i plugget har gått bra för både mig och Frida.

Åre var sååå underbart, eller hur Fridis ;-)  Var jätte niccce med all skidåkning och festande. fat dampade på en av vakterna som slängde ut mig och resten av gänget då det tyckte att vi var typ för unga eller nått. Men daa varför släppa in oss från första början då? Ibland undrar man vad de där vakterna täker med. Fast att komma in är ju inga problem när man ser så vuxna ut som vi gör. Och kommer ut gör vi ju tydligen, med hjälp av en sur vakt^^.
Annars har jag typ druckit den godaste drinken i mitt liv!!! Tänk er vodkans styrka och eftersamk tillsammans med söt red bull och lite mjölk. Smakade typ nästan chai-latte fast med vodka så man blev lite rolig. :-D  Hatar de som säger att mjölk inte är gott tillsammans med sprit! DET ÄR JÄTTE GOTT!

Så nu back in buissnes eller hur det stavas...borde verkligen bli bättre på engelska. Annars kan jag ju inte lyckas i LA^^. Så plugget borde väll rulla på...snart lov igeni alla fall bara 3 veckor kavar. räknar redan ned!

love/ Jenn

RSS 2.0