Åre

Hejsan allihopa! Vi e i åre nu, och det är niccce :P
Så nu är det mest åka skidor festa sova(lite) skidor festa osv. Jag kommer pajja min lever totalt. Synd att T inte kunde följa med :( För det här äger. Vi har haft hyfsat väder men nu skiner solen på som bara den. Skulle bara höra av mig för nu måste jag ut i backen och skid-supa-sola haha

love / Jenn

C'est MOI!!!

Hej på er alla, änyligen är det min tur att skriva!!! Ber sååå mycket om ursäkt att jag inte hunnit skriva tidigare, but I'm a busy person!!! Haha
Aja nu är det sportlov! och det betyder ju en massa härliga dagar, lediga från fängelset (det såkllade skolan). Och var gör en tjej som jag när jag är ledig. Beskriver det enkelt Sover Umgås Pojkvän Fest Sova Umgås osv om och om igen haha bästa livet.
Så först hade jag en jättenice helg. Som började redan freda kväll med en jättenice fest, skulle jättegärna berätta vilka som var där om jag bara kunde minnas. Vissa tig lite hårt, Frida vet det oxå ;)! Och eftersom jag skriver nu så lyckades jag komma hem hel och ren :D Lö fortsate sedan med lång shopping, tror dock att jag sate strätt på lite för mycket pengar :S men det är ju inte mitt fel att allt ser bra ut på mig!^^
Fikade sedan på 60 såklart, niceigaste stället i stan :P
Löda kväll och Sönda spendrarde jag med T, han är bara för söööt! :D Frida och D tror jag drog på nån fest som vanligt på kvällen, tror H följde med men det var K som fixade allt. Vad skulle vi göra utan dig K vår egen lilla langare :P. Jag hade det i alla fall väldigt mysigt me T, ni får inge ditaljer för något privatliv måste man ju få ha! Men jag kan säga att det var väldigt nice haha
Nu är det ju måndag I'm home och softar, får se vad jag hittar på ikväll. Tänkte kanske ta det gansk lugnt och komma hem vid 2 elle nått. Vi drar ju till Åre i morron. men tro inte att ni blir utan info nu för jag har ju sådan där 3G täckninge eller nått, dom gör att jag kan var ute på internett med min laptop. haha ses!

Love / me

café 60

Hej alla glada bloggläsare! Idag var jag, Jenn, C och N på 60, som vanligt. Det är så många små bord och mysiga stolar där. man kan bara sjunka ner i stolarna och typ somna. Om ni är intresserade drack jag en latte och åt en liten bulle istället för en hallonpaj, måste ju tänka på beach 08! Vi satt och snackade om den galna helgen i flera timmar, och C berättade att hon hade strulat med den där snygga killen i trean. Han med halvlångt, mörkt hår och bruna ögon, ni vet säkert vem jag menar, han är ju fan den snyggast jag vet! Men man vet ju aldrig, hon var ju packad som vanligt så det kan lika gärna ha varit någon annan. D:s fest i lördags var ju bara helt underbar, tack älskade D! det var fan bästa festen på länge! Hon hade tagit dit några sjukt snygga killar också, och vi hade lite roligt kan man ju säga. Kan tyvärr inte berätta vad vi hittade på, jag vill ju inte att hela plugget ska veta! Nu blir ni lite nyfikna va?

Jenn och T försvann i början av festen upp till D:s rum och sen såg jag dom inte på hela kvällen. Det kan ju också bero på att jag var lite upptagen, men jag har hört att dom hade det riktigt mysigt där uppe. Eller hur Jenn?


Btw satt det några otroligt söta killar vid fönstret idag på 60. Jag och C flörtade lite, jag mest med den blonda. Fast C tyckte att brunetten var sötast. Nästa gång ska vi fan flörta på riktigt, dom såg ut att behöva leva livet på rätt sätt. Dom var lite oskyldiga, men så mycket roligare att göra dom till badboys då. För badboys kommer dom att vara när jag är färdig med dom! Mums, längtar till det ögonblicket!


Tudeluu!

hej! vi är två tjejer som ska börja blogga:) vi ska skriva om oss, våra vänner och allt som händer i 08-land. eftersom alla andra bloggar så tänkte vi att vi MÅSTE ju bara ha en, och det kommer bli så sjukt kul att skriva. eftersom det alltid händer nått i vårt liv kanske vi inte kommer huínna sriva varje dag, men vi lovar att försöka. vi menar, ni vill väl veta så mycket som möjligt om vårt interessanta liv!

ni nya läsare måste ju veta lite om oss, så här är lite om oss.

(x) tittat rakt in i ögonen på den jag älskar

(x) rökt en cigarett

( ) rökt en cigarr

( ) varit hög

(x) varit full (såklart! Daa...)

(x) hånglat/kysst någon av samma kön (det bästa någonsin :P)

( ) blivit dumpad (neee för det vi som dumpar!..haha alltid!)

(x) dumpat någon

( ) fått sparken

( ) varit i ett knytnävsslagsmål (orka RIKTIG catfight)

( ) rymt hemifrån

(x) haft känslor för någon som inte känt samma sak

(x) blivit arresterad (snatteri... orka betala)

(x) hånglat med en främling (kan tyvärr inte räkna upp alla för vi vet inte vad de heter haha)

( ) gått på blinddate (desperat?)

(x) ljugit för en kompis

( ) varit kär i en lärare

(x) skolkat

( ) legat med en medarbetare

( ) sett någon dö

(x) haft sex

( ) varit kär i en av mina internet kompisar

(x) varit i NY (bästa shopingen ever)

( ) spytt i en bar

(x) gjort en snöängel

(x) somnat på skolan/jobbet

(x) blivit missförstådd

( ) gjort något med mig själv som jag inte borde gjort (jag vet vad du tänker på P, men nej, det har vi inte!)

(x) fuskat på ett prov

( ) haft en Britney Spears-skiva

(x) sovit naken (together)

( ) sagt nej till sex
( ) är homosexuell endast på lördagar (haha)
(x) har dissat någon som ringt på din mobil
( ) älskat i månljus
(x) har hatat dina föräldrar
(x) tagit någon på asset
(x) somnat på golvet
( ) har aldrig druckit öl
(x) har haft tungan i någons öra
( ) gick ut nian med minst ett IG
(x) har strippat i cam någon gång (det har väl alla gjort^^)
(x) skulle kunne ge vad som helst för någonting/någon just nu
( ) varit otrogen (HATA)
(x) hatar mjölk
( ) drömt att jag har haft sex med en/flera vän/vänner
(x) har snusat
(x) gillar att kasta folk i snön och snömula dom tills dom ber om nåd

c'est tout! you know :)


RSS 2.0