The Frida and Jenn day!

Hallåba!
Today is not a usual day! Today was it The Frida and Jenn day!
Jupp båder frida och jag tog ledigt från skolan and did som frida and jenn stuff. det heala började med att vi gick på spa. Det var ett såndärt underbart litet mysställe, där fick vi lerbad, masker, skönhetsbehandlingar, fixade naglar och inte minst massage! Sååå skönt det var eller hur Frida?
Massage är något sådant man borde göra varje vecka! Frida och jag kom i alla fall fram till att vi ska gå på spa mycket oftare än typ en gång i månaden!!! Det är ju inte precis så att det fattas pengar för det^^ tycker sååå synd om de stackars människor som har begränsade tillgångar, tänk på de i ghettona som inte får gå på spa! Stackare!!
Aja sedan blev det fika fika lite Frida och Jenn prat ;-P och sedan middag på Rise, sushi är bara sååå gott. och rise är ett jättebra ställe, ska jag klaga på något är det nog sevicen och trängseln, men det är lite trängseln som gör det. Man blir ju lite trött på att hela tiden sitta på de där jätte flotta ställena med massa utrymme! man kan faktiskt uppskata litet oxå!

oups! se ya
love /Jenn 

okej, jag erkänner...

okej, jag erkänner väl då carro. den här veckan har jag pluggat. men vad fan ska man göra när de där jävla småskitarna (lärarna) ger en en massa plugg! man har fan inget val! jag har verkligen försökt att skita i det, men dom hotar för fan med spec. lärare! och dit är det fan bara losers som går!

men nej, inget pluggande ikväll såklart. jag menar, jag är ju fortfarande jag. och jag sitter INTE hemma en fredagkväll! så nu ska jag ut och visa mina solbrända ben för världen!
love
Frida

?+?+?+?= mig och Frida

Hej Allihopa!

Idag har varit en mycket fin dag! Jag oxh frida började dagen med att vara duktiga och gå till skolan! tro det elller ej^^men det e sant. Vi hade Bertil och han var lika mycket pessimist om livet som vanlijt och överöste oss med läxor. Han tror seriöst att jag och frida kommer att lära oss typ något som kallas pq forlmeln ich något om k-värden till imorron. hallåå seri!!! Stackars Bertill har stora sociala problem :(

Sen var det lunch...men Frida och jag drog och träffade T och A för att ta en fika/lunch. Jag ska förklara för er som e tröga  vad fika/lunch är! Jo, jag tog bara vatten för formen...så ovius^^. Frida var mycket busig och tog en kaka oxå! och killarnaåt riktig lunch...fast det kan de göra när de lägger ned ganska mycket tid på gymmet för beach-08.

Efter det pallade inte Frida och jag gå tillbaka till skolan så vi drog hem till V. För V hade studiedag som typ vanligt^^^. För att vi skulle kunna ligga och vräka oss i hans solstolar på hans jättestora terass och brevid hans enorma pool. Det var riktigt nice där låg både jag, Frida och V ett bra tag och lapade sol...för vem e så dum att den går i skolan när det är det här vädret och man kan ligga och steka!!!^^ Så vi låg där med var sinmn drink i handen (som faktiskt tömdes och fylldes på ganska flitigt under de timmarna ;P).

V tog oss sedan och bjöd oss på middag, mycket god! Blev oxfilee i marinadsås och mycket god bakad potatis inkluderat en enorm sallad. Vi ska nog inte tala om desseren den var läskigt god! Så jag och Frida åt trotts beach -08...men det var den tog värt så gott som det va! Tack såååå mycket V, du vi älskar dig såå!

image24    image25  +   + image26 = JAG OCH FRIDA!

Time to go!
love /Jenn

cops? lägg ner horor!

okej, ni är såkert jättenyfikna på hur festen var i lördags. ni dör väl alltid för att få veta. det var en helt vanlig fest, massa killar (otroligt snygga, ofcourse) och en massa gratis sprit (för mig i alla fall, men det beror ju på mitt utseende). men såklart ska dom där jävla hororna förstöra allt genom att bara "försvinna", eller rättare sagt låsa in sig i ett sovrum med en massa piller. fan vad onödigt! eller dom får väl ta piller om dom vill, det kan ju vara lite kul, men dom behöver ju inte få panik och ringa polisen! sån jävla fucking stil! så redan vid 3 var vi tvungna att sticka därifrån, poliserna är ju inte alltid så lätta att smöra för, spec inte surkärringarna.
image23dom ser fan ut som jävla freeks!


ja, vi fick ju dra vidare till näste fest (ni kommer ju ihåg att vi hade TRE) som var mycket bättre. inte lika mycket snyggingar but i got that at the first party! kom hem vid typ 5.30, sov hela söndagen.
puss & love
Frida

fest igen...

okej, visst är det kul att gå på fest, men det är lite jobbigt när alla drar i mig. "du måste komma hit honney" eller "utan dig blir det ingen riktig fest". hur ska man kunna bestämma var man ska gå? mitt största problem just nu. som ikväll, vad fan ska man göra när tre av mina unerbaraste kompisar har tre olika fester, jag sa T R E! och sen finns det ju alltid lite småfester också, men vem håller reda på dom?

nej, nu måste jag bestämma mig snart.  ska bara duscha efter gymmet (tänker på baech 08) och sen äta tacos med min underbaraste Jenn och sen dra iväg. men vilken fest? om någon har nått tips, TELL ME!
love you all
Frida

Stadsbibban^^

Hej!
E rast nu ...men inte så lång...men då gör man ju den lite längre :P
aja allt e just nu nice igår händer inte mycket ...
...fast Frida och jag var faktiskt och hälsa på stadsbiblioteket ^^  JA det e sant! ockej så här var det faktiskt att vi skulle låna en bok som vi måste läsa i skolan...haha annars läser man ju inget annat än typ modetidningarna som Cosmo osv....fast mycket av de finns ju på internett nu.
Aja Frida och jag bar sedan hem boken till tegelsten som vi ska läda och la den under min säng så att vi kan fötränga den till typ kvällen innan den ska vara utläst
Vi bakade faktiskt kladdkaka! Mums fast det blev bara en liten bit för sedan skulle vi på Gymmet...inget seiöst gymmande men ändå helt ok så när vi kom hem igen fick vi ta lite mer kladdkaka :)

måste dra redan sen!
love /Jenn

"10 minute!"

Hallåååå!!!:D:D:D:D Jenn här igen!!
okej fråga mig inte rigtigt var jag varit men jag har liksom varit i trans några dar, sådär lite lagom borta och dett gjorde att jag helt enkelt inte har skrivit något. Måste bara såga Förlåt allihoppa jag är hemst ledsen för detta avbrott! Ska nog inte hända igen :) Men det e skitsamma för nu är I'm  back in bussiness och ni kommer få veta allt dom händer i mitt mycket intressanta liv :)

Jag kom faktiskt att tänka på våren idag och så kom jag att tänka på min konstiga tran och jag kom fram till att det var som med en fjäril...alltså när larven gör en löitten puppa och sedan kommer den ut som en helt underbar fjäril. Ja och här är jag en underbar fjäril...om jag får bestämma en mycket råsa fjäril!

Efter plugget idag gick jag hem till T. Jag kan säga att vi hade det mycketmycket trevligt utan att avslöja förmycket ;P Ja sedan åt T och jag middag sådär för nån timme sedan...vi gick faktiskt ut och åt eller om man kan kalla det ut^^ Det ligger nämligen en pizzeria bara nere i hörnet och där åt vi. Det är en mycket trevlig pizzeriabar ...med pizzabagare som roppar att pizzan e klar om "10 minute!" Det e verkligen jättemysigt och lite annorulnda i gemfört med de flashiga ställena man e van vid. Fast jag tog såklart ingen pizza...reminding! formen beach 08! men den var mycket god...var deras specialare :)...

efter detta tog T och jag en prommenad inte lång men ändå en prommenad...något jag faktiskt inte e särskilt förtjust i men idag var det verligen en härlig kväll!

men nu måste jag lämna skrivandet T roppar på mig...jag sover såklart hoss honom :) vill alltid bo här får se hur det går med övertalandet av mina päron :S

love /Jenn


bla bla bla

okej, tror lärarna att vi faktiskt bryr oss om vad kalla kriget är för nått? eller vilka som var med eller vilka som bombade vilka? NEJ, det gör vi inte! så kom igen nu och ge oss rast istället, eller i alla fall börja snacka om nått inressant. jag och Jenn döör här! och det är ditt fel britta-fitta!

har i alla fall inte lyssnat ett jävla dugg, ska bli skönt med rast om 15 minuter..
love you!!!
Frida och Jenn

drunkin

haha, fy fan vad dina fester äger! jag vet inte vad du heter man jag är så jävla full! fattar inte riktigt hur jag ska komma hem, men det ordanar sig! livet leker, wohooo! trots att han har en annan, jag har ju fett snygga killar ändå. jag saknar honom inte ett javla dugg! i love being single! wohoooo! and i love my life! im gorgeous! and im sooo drunk right now! i hope you have as fun as i have, caouse this party rocks!
llove you!!!
Frida

my bed is your bed

hej allihopa! Frida här! har varit lite buzy så Jenn har fått skriva lite nu på ett tag, men nu ska jag berätta om min crazy night! fest som vanligt, kan man göra något annat en fredagkväll? jag menar, hur fan kan man sitta hemma och typ plugga? GEEK säger jag bara!

jaja, jag träffade i alla fall väääärldens sööötaste kille! han hade brunt, lite rufsigt hår och sjuukt snygg mage! seriöst, jag har aldrig sett nån hetare. vi strulade hela kvällen och sen följde han med mig hem, typ vid två, det kommer ju fler fester. men man vet ju aldrig hur ofta chansen kommer på en sån här snygging. chansen på vanliga killar kommer ju hela tiden så att man blir trött, men en sån här yummie! mina föräldrar är borta så jag har hela huset för mig själv, så vi tog ett bubbelbad (nakna såklart) och hade lite mys... ja, ni förstår nog vad som hände.

image22för att ni vanliga ska förstå hur otroligt snygg min lilla boy är, så är han tvilling med Nate :P

när jag vaknade i morse kände jag en arm runt mig, och jag blev inte direkt besviken när jag vände mig om. my bed is your bed honney! så jag säger bara till er alla där ute som inte vågar, vad fan är ert problem? om ni ser ut som jag blir ni inte dissade, so go for it! och om ni inte ser ut som jag behöver ni ju inte ta dom allra snyggaste, och då kan ni bara go for it! it's worth it, i promise!
love Frida

...

-...hej...
-...hej...^^...

/Jenn

Babyolja

hej!
idag trodde jag att det skulle bli en bättre dag...och det blev det! : )
idag har det inte hänt så mycket, slapp träffa Bertil : ) annars rullade skolan på. Jag hade faktiskt min blåa tuika med ett svart kärp och mina acnejeans. Aja efter plugget drog Frida och jag och fikade på vetekaten. Vi tog prinsesstårta för två prinsessor :). efter ett tag mötte vi upp D, K, H, V och bara hängde lite. Vi gick faktiskt förbi plattan och då passade killarna på att jävlas lite med emosarna :P haha det var roligt.
ja så nu har man precis kommit hem efter att vi tillslut gick och åt middag. Denna tid nu ska jag ängna åt mig själv. Hade tänkt tappa upp ett bad med badsalt smörja in mig ordentligt med olja och hudkräm sedan för att få babyhud. Tips babyolja gör dig mjuk som en barn rumpa! Jag ska helt enkelt köra mitt egna lilla hemaspa. tror det blir råsa på naglarna, det är ju inte min favo färg för intet!
image21
love /Jenn

världen kretsar faktiskt kring solen!

Hej!
Idag har jag varit lite nere, inte riktigt på humör,
något som inte riktigt är likt mig, har liksom kännt mig lite tom :S

Det blir ju inte bätter pga Bertil! Asså vad har för problem, alltså föruom att han är korkad nog att bli lärare^^
Börjar nästan få sympati för honom då han är såå patetisk. Stackarn han kan ju aldig ha haft en tjej, och vi som är det mest underbara som finns! Men plågar man folk som Bertil gör får man ju skylla sig själv! Ger man läxor som Bertil, är man ful som Bertil, är man så självcentrerad som Bertil, ger man betyg som Bertil då dår man fan ta och skylla sig själv! Fattar han inte att det finns viktigare saker än alla konstiga saker han skriver på tavlan eller ger i läxa! Vissa människor har faktiskt ett liv! Dessutom måste bertil inse att världen inte kretsar kring honom. För jag vet att världen faktiskt kretsar kring solen! Ooops, nu avslöjade jag att jag faktiskt lärt mig något i skolan : P : S ...fast det e mycket sällan något slips in. den mesta lektionstiden går ju åt till att få det senaste gossip'et..och några anmärkningar såklar.
Blåprick = Jorden  image19Gulprick = Solen


det känns lite bättre nu, får se hur det slutar

worried love /Jenn

drunkin' monday

jag och Jenn kom tillsammans överens om att måndagar är helt värdelösa, så vi bestämde oss för att stanna hemma idag. och göra sånt som man kanske inte gör på måndagar, du vet som att dricka, sova och flumma runt på drottninggatan. och såklart, fika på 60. speciellt den här måndan då vi inte hade matte. det spelar väl ingen roll för oss, men det finns väl många som ba "men tjejer ni kan ju inte skolka". men eftersom mina kära föräldrar ändå inte var hemma kunde vi ju lika gärna sova! så mina kära kompisar och alla andra som läser vår blogg, vi sov till runt 2. visst är det skönt? istället för att börja 8, måste bara säga att vårt alternativ var lite bättre. och som jag sa var ju inte päronen hemma, vilket med ett fint ord resulterade i lite alkohol. mammas och pappas vinkällare. mums, var ett tag sen man drack något så fint!

                                         image20

så man kan ju säåga att när vi till slut kom till 60 var vi ju lite dragna, men eftersom vi är vana var det ingen som märkte något. och fika på 60 är ju alltid lika mysigt! att få krypa ner i dom där sköna fotöjlerna och bara snacka om senaste modet, sex och Us nya frisyr som gör att man garvar ihjäl sig. haha!

hoppas ni hade en lika underbar dag som jag
love
Frida


Sunday chilling

chilligaste dagen ever asså. efter gårdagens crazyness var det sköönt med lite chilling. vi gick upp, eler blev upptvingade ur sängen, vid tre av mina jobbiga päron. kan dom inte förstå att vi behöver vår skönhetssömn efter en hel natts party? visst inte. vi fick åtminstonde nygräddade pannkakor med sylt och grädde till frukost, men det
förtjänade vi faktiskt efter att dom väckt oss!
image17

 sen körde vi chilling hela dagen, godis, chips och romantiska komedier! kan det bli en bättre söndag? dagen då alla (okej, inga som jag känner, men ändå) pluggar fittan av sig, då sitter jag, Jenn, T och A och myser i soffan. ofcourse, Jenn och T gjorde ju lite mer än bara chillade, inga detaljer här men men... jag och Ahade det lite extra mysigt dära, tycker du inte? :P
see you at that fucking school people!
Frida

Hangover is normal people!

Hallå, kan dom inte fatta att bakfylla är normalt för oss? tror dom verkligen att vi sitter hemma en fredagskväll som vilken jävla geek som helst? nej, det gör vi inte! det är bara sånna som M som sitter hemma, och jag kan ju bara säga att vi är inte som hon! så det var drag igår, och festens medelpunkt kan ju inte gå hem klockan 2 bara för att man har en plåtning dagen efter. nej, vi sviker inte våra friends! Jenn hade satt väckarklockan till 9.30 så att vi skulle hinna, men det är inte mänskligt att vakna så tidigt! det är därför alla alltid kommer försent till skolan! så när vi vaknade 10 så var det ba "shit vi är sena!" och så på med alla kläderna och allt och springa iväg. och dom där jävlarna på agenturen fattar inte varför vi är sena? jag menar, det kan man väl fatta eftersom det är lördagsmorgon! dom andra loserna blev typ avundsjuka på oss när vi berättade att vi hade varit på världens fest igår och att vi fortfarande var bakis för alla dom glodde typ på oss. vi plåtades och Jenn looked amazing honney. det gjorde ju jag också. sen fick vi sitta där och vänta utan mat i flera timmar för att de typ skulle ha någon "grovrensning" av oss, men vi var ju självklara så vi sket i det och gick hem. Dom ringer säkert imorgon eller något och ber oss komma tillbaka.

image15jag och Jenn om nått år!

ska iväg på fest nu, är redan lite sena!

Love you!!

Frida


HA på dig!

Hej.
Idag har det varit sämsta dagen i skolan ever! Först vaknar jag och det är värsta bad hair-day och inget funkade för att tämja mitt vilda hår ingen hårsprej eller nått använde typ en hel burk!...jag överdriver inte mitt hår har ett eget litet liv!
Sedan skulle jag lägga min make-up tror ni inte då att min svarta eyeliner is gone...jojo så jag får ta den bruna som inte alls passar till min hud istället.
Det hela fortsätter med att jag missar bussen och att Frida har försåvit sig så hon kommer inte de första lektionerna...och såklar får vi tillbaka ett prov och ja såklart failade jag. Okej det är inte hela världen det händer ju då och då, men ändå!!
Sedan kommer i alla fall Frida och allt blir lite bättre :) Frida du förgyller min dag!!!
Sedan är det päckel mat i matsalen..försej äter jag inte i matsaklen men det pissade ändå ned dagen. Sedan var S sååååå himla efterhängsen idag ^^ Asså jag vet att jag och Frida är populära men hallå hon drar ned vårnan status och e allmänt  skitjobbig! Hon är ju faan mig ett äcklel EMO! jag skulle bara vilja skrika åt henne att sicka och skära sig någon stans!
Aja men dagen fortsätter på samma linje. Efter plugget ringer jag H,K och T för att gå och fika. men då kan inte T komma!!! Hallå kände mig ganska dissad...men jag kan ju inte var den som blev dissad så direkt när H sagt det ringde jag T och sa att han inte fick komma! HA på dig!!:(
Fiket fixade sig sedan ganska bra och så köpte jag ett par skor och det gjorde mig lite gladare.
Men annars en sugig dag!

Love tear/ Jenn

trasiga naglar och datorer

heej!
hata datorer! det är därför jag inte har skrvit på några dagar :(...så jag säger bara lita inte på datorer. Sedan hjälper det ju inte att jag e såå sjukt oteknisk. Men då idag komm min riddare ridande på sin vita springare lagade min laptop ch kysste meig passionerat ;P...nja kanske inte riktigt så det gick till. men T kom i alla fall och lagade min dator...han försökte förklara för mig vad felet var och hur man lagar det, men jag pallade inte lyssna för jag kommer alltis ha någon som kan hjälpa mig. jag behöver en man! :) desutom hade jag viktigare saker för mig...det var nämligen så att en av mina naglar hade gått av, och allt var den dumma idrottens fel! Orka idrott springa runt i en sal och gör larviga kullerbyttor på en matta. Hallåå det räcker med att gymma en gång i månaden med my personal trainer^^. såå under tiden T lagade min dator  lagade jag mina naglar, de bliv blod röda.

image13  och  image14
men måste gå nu se ya!
love/ Jenn

modelljobb!

hej allihopa! saknat mig sen igår? för alla er inte följt bloggen från starten vet kanske inte att jag och Jenn blev erbjudna MODELLJOBB an en snubbe på T-centralen. och H, du som inte trodde att det skulle bli nått, go and fuck yourself! för tjejer och killar, snubben ringde i eftermiddags. vi ska på audition på lördag kl 10, så vi kanske måste skita i festandet på fredag för att se pigga och fräscha ut. eller i alla fall gå hem vid 2 eller nått. tänk dig Harald, snart kommer du se oss överallt! :D
Frida


<3er björn

hej allihopa! jag vet att jag inte har skrivit på jääääättelänge nu, men som Jenn sa har jag varit i lite trouble... men det är fixat nu! livet leker! eller efter skolan i alla fall. vi började ju i måndags, och det var enligt alla lärare "såååå roligt att se oss igen". eller hur. och det var ju sååå roligt att se dom också. NOT!

jag måste bara säga en sak, jag älskar Björn Gustafsson! du är underbar! om du läser detta Björn ska du veta hur snygg, otroligt sexig och sjuukt rolig du är! i love u! och för er andra, som jag också älskar men inte lika mycket, måste jag berätta om en artikel som jag läste om min favvo-Björn! han var en tönt när han var yngre, och han fick sin första kyss när han var 20 år! kan ni förstå hur en så snygg kille inte kan få tjejer? det är bara att säga till Björn, så är jag din! och om det finns några andra snygga killar där ute så kan ni ju alltid höra av er. ni skulle inte ångra det! :p
image12 
min älskade Björn-gubbe!

okej, nu tror jag faktiskt att jag MÅSTE plugga. det är inte kul, men man vill ju inte gå ut med dåliga betyg. och fysiken är ju fan värd typ 100p, så det är väl bara att sätta igång nu... men jag förstår verkligen inte varför man behöver kunna sånt! helt onödigt!

p.s. glöm inte GOSSIP GIRL ikväll, det får man bara inte missa! underbara Nate, love u 2!


love you!

Frida


RSS 2.0