TBAX!!!

hej alla underbara läsare! sorry att vi har varit borta så länge men sommarns har bara varit föör crazy!
uppdatering...

skolavslutningar, skivor, flak, skumpa, rent, sol. säg vad vi inte har gjort. en perfekt start på bästa sommarn 4-ever!
ja ...hela sommaren började enkelt med att 89orna gick ut :) haha och har man kontakter är det lika med skivor i stora lass. ja efter skivorna med spirt, skumpa, flak och fest så fortsatte det med parkfesterna. de e nice när man samlar ett helt gäng och bara kan dra ut i sommarkvällarna ..och det e perfa för lite prassel i buskarna...så party 24-7 hela sommarn.

men vad är sommar utan konsert? självklart va vi på vår gamla ungdomskärlek Håkan på grönan, och med vårt utseende kommar man ju in backstage. 10 minutes in heaven med oss håkan! han klagar inte, haha. synd bara att det var fullt med fjortisar där, förstör ju stämningen.. men med fekke på natten blev kvällen crazy. :D


men efter allt festande var vi ju lite trötta och ville bort till alla snygga spanjorer, btw jag och T är soo over, så vi tog sista-minuten ner till Barca. där låg vi och solade och smuttade på underbara drinkar medan spanjorerna spanade in oss. jag menar, vi hade ju knappast någon konkurrens mot dom fula spanjorskorna. förrutom chineser måste dom va dom fulaste!
trots att det var en chillsemester kunde vi inte hålla oss borta från nattlivet, och det blir ju extra svårt när alla drar i en. dagen efter mjukades vi upp med massage, oroväckande bra mot bakfylla :P shpppingen var ok, inte som favoriten NY.

äntligen tillbaka med stackholmsvecka, ännu mer festande och födelsedagsfirandet av H. han vet verkligen hur man ordnar en riktigt lyckad fest!

nu får ni se oss oftare igen! here we are, better than ever!

love Frida & Jenn

Kommentarer
Postat av: Harald

man tackar :)

2008-08-03 @ 18:03:44
Postat av: Elin

Gud, är detta någon form av ironi eller? Haha.

2008-08-05 @ 11:17:02
URL: http://affirmation.blogg.se/
Postat av: Caroline

tror du att någon e så patetisk att den bara sitter och hittar på! det e faktiskt mina kompisar du snackar om!

2008-08-06 @ 17:26:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0